Møt Marit og Jakob
Vi overtok NerSalberg i 2012 da vi flyttet fra byen og til familiegården sammen med våre fire barn. Gården har vært i Marits familie igjennom 4 generasjoner. Vi har begge fortsatt karrierer utenom å drifte gården.
Visjonene våre for gården vokste, og i 2016 startet vi en overgang til et rent økologisk landbruk. Vår første godkjente avling ble høstet inn i 2018. Vi er Debio-godkjent.
Vårt hjerte ligger i sunn og smakfull mat og god dyrevelferd. Vi ønsker overlate jorda i en bedre tilstand enn da vi overtok den - for fremtiden og de kommende generasjonene.
Gården
Forbi gården gikk det en kirkevei som bragte med seg mye trafikk. En avstikker fra veien og innom gården for en prat var alltid ønsket velkomment.
Slik har gården vært et samlingssted allerede i generasjoner, og dette er en arv som vi bringer med oss videre. Om du også vil ta en tur innom så er det bare å spørre.
Gården ligger vakkert til og har en sørvendt jord som gir særegne egenskaper for dyrking.
Visjonen
Vi ønsker å dyrke frem det beste av produkter med den gode matjorda vi har.
Vår logo representerer visjonen om ny vekst, samt refererer til det grunnlaget som vi kommer fra.
Gulrotbladene strekker seg oppover mot ny vekst og utvikling, mens røttene viser til et ønske om å være rotfestet og forankret i det vi tror på.
Mat, helse og felleskap er tre viktige ord som står i sentrum for det vi gjør.
Gårdsgalleri
Et innblikk i livet og hverdagen på gården